welkom in het smalste stukje Nederland

Welkom

Boerderijterras Juffrouw zonder Kop is een zorgboerderij die sedert mei 2001 een werkplek biedt voor cliënten met een verstandelijke beperking. De dagbesteding is gericht op dienstverlening en arbeidsmatig vormend werk. Tevens verkopen we streekproducten in onze eigen winkel. Het is een kleinschalige vorm van dagbesteding op een unieke werkplek van een voormalige carréboerderij. We werken volgens het kwaliteitssysteem van de landelijke zorgboeren.

De locatie

Boerderijterras Juffrouw zonder Kop in Dieteren is gelegen in het smalste stukje Nederland, tevens grenzend aan natuurgebied “De Doort” met een rijke flora en fauna. Knooppunten 6/11/13 van het Euregionale fietsnetwerk liggen aan het boerderijterras.

De locatie is een carréboerderij, daterend uit 1840, met een gesloten binnenplaats. De boerderij bestaat uit een woonhuis, een appartement, een werkruimte, koffieruimte, winkeltje, schuur en een paardenstal. De paardenstal is verbouwd tot een keuken en een sanitaire voorziening. De voormalige koeienstal van 60 m2 is heden een nostalgische en ruimtelijke werkruimte, voornamelijk inzetbaar voor koken en bakken. De ruimte grenst rechtstreeks aan de binnenplaats waar zich het boerderijterras bevindt. De omgeving is landelijk en heeft een agrarisch karakter.
(foto De Doort: Piet Vergoossen)

Belangrijk Nieuws

Het boerderijterras is voor externe bezoekers gesloten. Tijdens de corona-periode hebben we andere activiteiten ontwikkeld ter vervanging van de terras werkzaamheden. Na lang beraad hebben we nu besloten om het terras permanent te sluiten.

Nieuw Project

Enthousiaste mensen gezocht bij Kasteelpark Born.
Werken en leren bij Dierenpark Born. Lijkt het je leuk, of wil je meer weten, waar wacht je nog op?
Bel meteen naar Boerderijterras Juffrouw Zonder Kop op 046-4492654 of stuur een e-mail naar boerderijterrasjzk@ziggo.nl
Dan maken we snel een afspraak om kennis te maken.

button-kopje

zorg

button-kopje

dagbesteding

button-kopje

boerderijterras gesloten